Search for answers:
The OptimizePress Support Site Has Moved: Click here to access the new Support site

Images on Posts and Text Block Elements Broken

If you are having broken images issue when trying to add media, especially jpeg and png images, on blog posts and text blocks on Live Editor pages, re-install your WordPress from the dashboard. Go to Dashboard >> Updates >> click reinstall now.

In case the issue would persist, please reach out to your web host and have them re-install WordPress at the back end as this issue is normally caused by missing or corrupted WordPress installation.

We also have found a few cases recently on certain web hosting companies deleting these core WordPress files; thus reinstalling WordPress is needed to fix the issue.

Didn't find an answer to your question? Contact Our Support Team (Submit a ticket)
Was this article helpful?
0 out of 0 found this helpful
Follow

Comments

Other Help Categories:

Get Started Guide

Watch our Ultimate Getting Started guide video

Pre-Sales Questions

Ask questions before purchasing our products

Login Problems

If you're having issues logging into our members hub

Accounts & Billing

Update your billing, request a refund and other accounts help

API Key Issues

Get help with licensing your site and API key issues

Membership Help

Get help creating Membership portals and courses

LiveEditor Help

If you need help using or troubleshooting the LiveEditor

Integrations

Find out about the many integrations possible with OptimizePress

Affiliate Questions

Have questions about promoting OptimizePress

Clubhouse Questions

Questions about our Clubhouse Membership Subscription