Search for answers:
The OptimizePress Support Site Has Moved: Click here to access the new Support site

Blog page won't show blog posts

If you want to setup a specific page on your site to show your blog posts, and you find that your posts are not showing (you will most likely see the blog setup process message instead) - this is because you have created the blog page with the Pagebuilder / LiveEditor.

To create a page to show your blog posts, first go to Pages > Add New On the main Wordpress menu.

Now save this new page as whatever you want (usually you would use the name "blog") and then save and publish this page

Next go to Settings > Reading and then specify this page as the blog Posts page in the second dropdown menu on the page.  This should successfully show your blog posts when published and saved.
Didn't find an answer to your question? Contact Our Support Team (Submit a ticket)
Was this article helpful?
1 out of 3 found this helpful
Follow

Comments

Other Help Categories:

Get Started Guide

Watch our Ultimate Getting Started guide video

Pre-Sales Questions

Ask questions before purchasing our products

Login Problems

If you're having issues logging into our members hub

Accounts & Billing

Update your billing, request a refund and other accounts help

API Key Issues

Get help with licensing your site and API key issues

Membership Help

Get help creating Membership portals and courses

LiveEditor Help

If you need help using or troubleshooting the LiveEditor

Integrations

Find out about the many integrations possible with OptimizePress

Affiliate Questions

Have questions about promoting OptimizePress

Clubhouse Questions

Questions about our Clubhouse Membership Subscription