Search for answers:
The OptimizePress Support Site Has Moved: Click here to access the new Support site

Undefined Error on LiveEditor Page Elements

If you are experiencing elements not loading properly when editing your OptimizePress LiveEditor pages, or receive an "undefined" error, this is usually because you are editing your site on a 3G or mobile connection.

The reason for this is that most 3G connections unfortunately compress data for transfer on the web - and because of this is unfortunately the connection is stopping some of the settings from saving when you save them on your website.

Unfortunately there isn't anything we can do about this from our side - it's simply because of how 3G connections throttle and compress certain web data.

You would need to access your site through a normal broadband connection in order to resolve this - this should fully resolve the issue - you may just need to reinsert the elements once you are on your DSL connection

Didn't find an answer to your question? Contact Our Support Team (Submit a ticket)
Was this article helpful?
0 out of 1 found this helpful
Follow

Comments

Other Help Categories:

Get Started Guide

Watch our Ultimate Getting Started guide video

Pre-Sales Questions

Ask questions before purchasing our products

Login Problems

If you're having issues logging into our members hub

Accounts & Billing

Update your billing, request a refund and other accounts help

API Key Issues

Get help with licensing your site and API key issues

Membership Help

Get help creating Membership portals and courses

LiveEditor Help

If you need help using or troubleshooting the LiveEditor

Integrations

Find out about the many integrations possible with OptimizePress

Affiliate Questions

Have questions about promoting OptimizePress

Clubhouse Questions

Questions about our Clubhouse Membership Subscription